دکتر روح‌الله عباسی‌نژاد:

حوزۀ پژوهش جزو ارزشمندترین سرمایه‌ها است

حوزۀ پژوهش جزو ارزشمندترین سرمایه‌ها است
دکتر روح الله عباسی نژاد، مدیر دفتر مرکزی حراست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جشن گرامیداشت روز پژوهش، حوزۀ پژوهش را یکی از علاقه‌مندی‌های خود عنوان کرد و افزود: اگرچه از عملیات پژوهشی به معنای واقعی فاصله داریم اما این‌جا و در حضور شما نخبگان پژوهش راحت‌تر از هر جای دیگر می‌توانم صحبت کنم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون زبان ایران، عباسی‌نژاد حضور در جمع پژوهشگران این مجموعۀ آموزشی را برای خود افتخاری دانست و بیان کرد: دغدغه‌ای که من همیشه در حوزۀ پژوهش دارم این است که متاسفانه جامعۀ سازمانی ما درک و اقبال خوبی به حوزۀ پژوهش نشان نمی‌دهد. استنباط من این است که اگر پژوهش را بخواهیم در دو قسمت بنیادی و کاربردی تقسیم کنیم چون عمدتا پژوهش‌های بنیادی‌ جزو پژوهش‌های زود بازده نیست و ممکن است در سنوات دورتر جواب دهد با اقبال زیادی مواجه نیستند.
مدیر دفتر مرکزی حراست کانون پرورش فکری ادامه داد: جامعه و سازمان‌های ما معمولا اقبال به اقداماتی نشان می‌دهند که زود بازده باشند. به نظر من تکثر و تعدد پژوهش‌های کاربردی خلاقانه می‌تواند مشوقی باشد که این جریان را با اقبال مواجه سازد که باید در یک ساحت پژوهشی مطرح شود.
وی گفت: در دنیا پژوهش را به عنوان یکی از ارکان توسعه، پیشرفت و پایداری تلقی می‌کنند. اگر بخواهیم به یک حوزۀ پژوهشی ورود کنیم باید فرآیند آن را از یک پرسش آغاز کنیم و به یک تجویز برسیم که نیاز به زمان، هزینه و پشتیبانی دارد. معمولا افرادی که در حوزۀ پژوهش هستند پرسش‌هایشان خلاقانه است و فکر، تدبیر، حرکت و مسیرشان نیز بایدخلاقانه باشد و منتج به این شود که یک نسخۀ خلاقانه به مدیر و تصمیم‌گیرنده‌هایی که پژوهش را سفارش داده‌اند ارائه کند و مدیر را در پرسه‌ای قرار دهد که الزاما به سمت تصمیم‌گیری خلاقانه و مبتنی بر نوآوری برود.

حوزۀ پژوهش جزو ارزشمندترین سرمایه‌ها است
دکتر عباسی‌نژاد اظهار داشت: حوزۀ پژوهش جزو ارزشمندترین سرمایه‌ها است و هرچقدر هزینه در این حوزه انجام شود سرمایه‌گذاری است و چیزی از دست نخواهد رفت، مخصوصا در حوزۀ حفظ و پایداری سرمایه و به ویژه سرمایۀ انسانی.
وی در بخش پایانی سخنانش با تاکید بر سیستم هوشمندسازی حوزۀ پژوهش گفت: سیستم هوشمندسازی حوزۀ پژوهش به این مفهوم است که قبل از یک اتفاق و یک رخداد و قبل از طرح نیازهای دیگران، مبتنی بر شناخت سازمان، آلارمی داده شود که مثلا 5 سال دیگر ممکن است مسئلۀ شما این باشد. اگر این هوشمند سازی صورت بگیرد موضوع پژوهش می‌تواند برای ما طرح نیاز کند، در چرخۀ پژوهشی قرار بگیرد و یک نسخۀ نهایی ایجاد نماید.

۲۶ دی ۱۴۰۳ ۱۲:۱۸
تعداد بازدید : ۲۹
برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم روی کلید زیر کلیک کنید.
 

درباره ما

کانون زبان ایران به عنوان معتبرترین، قدیمی‌ترین و بزرگترین مؤسسه‌ آموزش زبان‌های خارجی در ایران از سال 1304 تحت عنوان انجمن ایران و آمریکا در تهران شروع به فعالیت کرده است. ادامه...