دکتر مهدی ذوالفقاری، رییس کانون زبان ایران به همراه دکتر فرهاد فلاح، معاون فرهنگی کانون پرورش فکری، سمیه سادات ابراهیمی، مدیر کل حوزه مدیرعامل کانون پرورش فکری و جمعی از معاون و مدیران کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران از سازمان انرژی اتمی بازدید و با مدیران مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاعرسانی این سازمان گفتو گوکردند.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل کانون زبان ایران، ذوالفقاری در جلسهای که در بخشی از این بازدید برگزار شد به موضوعاتی از قبیل همکاری کانون زبان ایران در معرفی سازمان انرژی اتمی، تولید محتواهای کمک آموزشی و داستانی از شهدا و دانشمندان گرانقدر صنعت هستهای، ظرفیتهای آموزشی موجود در کانون زبان ایران و نیاز سازمان انرژی اتمی در معرفی دستاوردهای صلح آمیز صنعت پرافتخار هستهای به زبانهای انگلیسی و غیرانگلیسی و… پرداخت.
وی همچنین با اشاره به موضوع هویت و شخصیتسازی در سازمان انرژی اتمی به کمک کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران عنوان کرد: میتوان شخصیت انتزاعی «من فناوری هستهای هستم» را در قالبهای گرافیکی و عروسکی درآورده و به جامعه معرفی نمود.
تنظیم سند همکاری کانون پرورش فکری و سازمان انرژی اتمی مطالبه ماست
در ادامه فلاح ضمن تبیین سیاستهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جهت ورود به عرصۀ علم و فنآوری خاطر نشان کرد: در دورۀ کنونی به دنبال تقویت علم و فنآوری در حوزۀ کودک و نوجوان هستیم و سازمان انرژی اتمی میتواند زمینه بسیار خوبی جهت تعامل با کودکان و نوجوانان ایران در راستای آشناییسازی با این علم و فنآوری باشد.
وی با اشاره به تعاملات کانون با دیگر نهادهای علمی کشور افزود: لازم است برای سادهسازی صنعت هستهای کشور نسبت به طراحی شخصیت اقدام کرد و این موضوع از سوی کانون پرورش فکری و سازمان انرژی اتمی قابل تحقق و پیگیری است و ما آماده همکاری در این حوزه هستیم.
معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به شیوههای آشناسازی کودکان و نوجوانان با لبههای دانشی در حوزههای مختلف علم و فنآوری بیان داشت: آماده هستیم با همکاری مسئولان ارشد سازمان انرژی اتمی نسبت به تنظیم سند کودک و نوجوان سازمان اقدام کنیم و در این حوزه به فعالیتهای علمی و ترویجی بپردازیم. تولید محتوا ذیل یک سند تعریف شده میتواند به صورت هدفمند هم کانون را و هم سازمان انرژی اتمی را به سمت اهداف سازمانی خودش پیش ببرد.
گفتنی است، بازدید از راکتور تحقیقاتی تهران، شرکت پارس ایزوتوپ و رادیو داروها سازمان انرژی اتمی از دیگر بخشهای این مراسم بود.