دکتر مهدی ذوالفقاری، رییس کانون زبان ایران در نشست مدیران کل تازه منصوب شده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ضمن خیر مقدم، کانون زبان ایران را یکی از بازوان مهم اجرایی و فرهنگی کانون پرورش فکری عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل کانون زبان ایران، ذوالفقاری گفت: تلاش ما بر این است تا خود را با سیاستهای کانون پرورش فکری هماهنگ کنیم، اگرچه اقتضائات این دو مجموعه به سبب جنس مخاطبان آن گاهی با یکدیگر تفاوت دارد اما در موضوعاتی که جناب مدیر عامل و هیئت مدیره محترم به ما مجوز میدهند برنامهها و اهداف را دنبال میکنیم.
وی ساماندهی موضوعات مالی را یکی از مهمترین اقدامات صورت گرفته در این دوره عنوان کرد و افزود: بعضی موضوعات در حوزۀ استانها مانند مراکز زیانده، خسارتهای زیادی به ما وارد میکند که در حال ساماندهی آنها هستیم.
همگرایی، همکاری و تعامل بیشتر بین کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران از دیگر انتظاراتی بود که ذوالفقاری مطرح نمود و گفت: به همان میزان که کانون پرورش فکری مورد توجه خانوادهها است، کانون زبان ایران نیز، گاهی با حساسیت بیشتر، مورد توجه است؛ زیرا طیف بزرگسال را نیز شامل میشود. به همین سبب از مدیران کل کانون پرورش فکری استانها و مدیران استانی کانون زبان میخواهیم که نشستهای مستمر، تعامل، همیاری و همگرایی بیشتری با یکدیگر داشته باشند.
وی در خصوص ساماندهی تخفیفها گفت: از این پس تخفیفها بر مبنای ضوابط هیات مدیره کانون پرورش فکری صورت خواهد گرفت و مطمئن هستیم که به نفع سیستم و کارکنان خواهد بود.
ذوالفقاری ادامه داد: شورای عالی آموزش و پرورش برای اولین بار از کانون زبان ایران به عنوان تنها موسسۀ قابل توجه در آموزش زبانهای خارجی نام برده و این مجموعه به عنوان یکی از ارکان علمی- پژوهشی وزارت آموزش و پرورش مطرح شده است، که این موضوع زمینۀ تعامل بیشتر با خانوادۀ وزارت آموزش و پرورش را تسهیل میکند.
بهرهگیری از ظرفیتهای اداری در استانها در زمینۀ تبلیغات و معرفی بیشتر کانون زبان ایران و پرهیز از هر گونه حاشیه از دیگر انتظارات رییس کانون زبان از مدیران کل کانون پرورش فکری استانها بود.
وی با قدردانی از توجه و حمایتهای دکتر حامد علامتی، مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سمیه سادات ابراهیمی، مدیر کل حوزۀ مدیر عامل کانون پرورش فکری و اعضای شورای معاونان این مجموعه ابراز امیدواری کرد کانون زبان ایران در این دوره بتواند از آموزشگاه صرف بودن خارج شود و به یک مجموعۀ فرهنگی و آموزشی بزرگ که تولید محتوا میکند تبدیل گردد.
در ادامه رضا لیاقی، معاون اداری و مالی کانون زبان ایران ضمن ارائۀ توضیحاتی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این معاونت پیرامون برخی تعاملاتی که لازم است توسط ادارات کل کانون پرورش فکری با کانون زبان استانها صورت پذیرد شامل معرفی کانون زبان ایران به سازمانهای استان، حضور مدیران استان کانون زبان در جلسات استانی، اخذ بودجه به منظور نوسازی تجهیزات کانون زبان، اخذ ساختمان مناسب آموزشی از سازمانها، ایجاد رابطه مطلوب با آموزش و پرورش، تبلیغات در بیلبوردهای شهری و تخصیص قسمتی از ساختمانهای کانون پرورش فکری به کانون زبان ایران اشاره کرد.
فرآیند ثبتنام آنلاین، آمار ثبتنام ترم پاییز، اجارۀ مراکز استیجاری، فرآیند ارائۀ تخفیف، ساختمانهای مراکز آموزشی و مراکز زیانده از دیگر موضوعاتی بود که لیاقی به آنها پرداخت.
سپس دکتر مصطفی میرزائی، معاون آموزشی کانون زبان ایران با اشاره به اعتمادی که در آموزش و پرورش به کانون زبان ایران شکل گرفته است، گفت: در آموزش و پرورش از کانون زبان ایران به عنوان بازوی اجرایی طرحهای کلان حوزۀ آموزش زبان خارجی نام برده شده است، در حال حاضر کانون زبان در اقدامات و طرحهایی به مشارکت دعوت می شود که در تاریخ این مجموعه بیسابقه است.
وی یکی از رسالتهای معاونت آموزشی را جذب و تربیت مدرس عنوان کرد و از مدیران کل کانون پرورش فکری در استانها خواست در فرآیند جذب کشوری پاییز که ثبتنام آن از 3 آبان ماه آغاز میشود ارتباط مستمر و تعامل بیشتری با کانون زبان استان خود داشته باشند.
همچنین دکتر سامان سلیمانی، معاون پژوهش و برنامهریزی آموزشی کانون زبان ایران حذف آزمون میان ترم را یکی از موضوعات تاثیرگذار در حوزۀ مالی و آموزشی- پژوهشی این مجموعه دانست و گفت: بهرهگیری از Rubric کانون زبان ایران که 70 درصد نمرۀ زبانآموزان را شامل میشود و 30 درصد دیگر آن مربوط به آزمون نهایی است جایگزین مناسبی برای آزمون میان ترم بوده است.
تغییر محتوای آموزشی کانون زبان ایران از دیگر موضوعاتی بود که سلیمانی به آن پرداخت.
در پایان این نشست برخی از مدیران کل کانون پرورش فکری استانها به بیان مسائل، نقطهنظرات و پیشنهادات خود پرداختند و رییس و معاونان کانون زبان ایران به آنها پاسخ دادند.