آرینا طاهری، زبانآموز مرکز آموزشی شهید بهشتی در استان تهران، موفق شد در ترم تابستان ۱۴۰۱ و در سن ۱۵ سالگی، سطح Ad3 را با موفقیت پشت سر بگذارد.
هر ساله تعداد زیادی از زبانآموزان در مقطع Advanced بخش بزرگسالان آموزش زبان انگلیسی فارغ التحصیل میشوند؛ ولی افراد معدودی هستند که در سنین پایین موفق به فارغ التحصیلی در کانون زبان ایران خواهند شد. آرینا طاهری، زبانآموز مرکز آموزشی شهید بهشتی یکی از آنها است که موفق شده سطح Ad3 را در سن ۱۵ سالگی به پایان برساند. روابط عمومی و امور بین الملل کانون زبان ایران برآن شد تا در مصاحبهای با این زبانآموز نخبه و سرآمد گفتگویی داشته باشد.
سلام، لطفا خودتان را معرفی بفرمایید؟
سلام، آرینا طاهری هستم دانش آموز کلاس نهم و متولد فروردین سال ۱۳۸۶ که از حدود ۷ سالگی در کانون زبان ایران شروع به یادگیری و آموزش زبان انگلیسی کرده ام.
چه راه و روشی را در پی گرفتید که موفق به فارغ التحصیلی زود هنگام شدید؟
هیچ وقت نا امید نشدم و با وجود مشغله تحصیلی هرگز دست از تلاش برنداشتم و بدون وقفه به تحصیل زبان ادامه دادم و با یاری خداوند و با پشتکار در طول این سال ها به طور متدوال و خستگی ناپذیر پیش رفتم.
در مسیر یادگیری زبان به جز کانون زبان ایران از برنامه دیگری استفاده کرده اید؟
از نظر کلاس آموزشی فقط از کانون زبان ایران بهره گرفتم اما در کنار آموزش کلاسی از برنامه های جانبی همچون فیلم و انیمیشن و کتابهای رمان انگلیسی استفاده کردم تا بتوانم همواره در سطح کلاس و یا حتی یک گام جلوتر از آموزش کلاس باشم و آمادگی خودم را برای کلاس حفظ کنم
تا کنون پیش آمده که در پیمودن این مسیر نا امید شوید؟
بله، بارها این اتفاق افتاده که مطلبی را متوجه نشدم (مخصوصا در سطوح انتهایی کانون که لغات بسیار جدید و تخصصی هستند)، اما با تلاش بیشتر و مرور مطالب کتابهای درسی کانون و همچنین با مراجعه به مطالب دیگر از قبیل متون «آیلتس» و «تافل» تونستم ضعف یادگیری لغات جدید را برطرف کنم.
آیا فارغ التحصیل شدن، پایان کار شما در کانون زبان ایران است؟
خیر، زبان یک فرآیند تکراری است و نباید از این فرآیند فاصله گرفت. کانون زبان ایران کلاسهای تکمیلی، مکالمهی ویژه، آیلتس، تافل و ... دارد که با شرکت در این کلاس ها میتوان در فضای زبان باقی ماند.
نظرتان در مورد کلاس های آنلاین چیست و تفاوتش با کلاسهای حضوری را چگونه ارزیابی می کنید؟
به نظر من هر دو حالت مفید هستند. برای من تفاوت چندانی نداشت و فقط بحث رفت و آمد بود. من در کلاسهای آنلاین شرکت کردم و توجه کامل به کلاس و مطالب درسی داشتم و همیشه سعی میکردم با آمادگی وارد کلاس شوم و همچنبین برای امتحانات آمادگی خودم را حفظ می کردم.
چه توصیه ای برای زبان آموزان کانون زبان ایران دارید؟
توصیه من این است که زبان آموزان هیچوقت فرآیند آموزش را رها نکنند و ناامید نشوند تا بتوانند تا پایان راه، با موفقیت مراحل آموزش را طی کنند. چندین بار پیش آمده که من بدون آمادگیِ قبلی به سر کلاس رفتم و به نظر من این مشکلی نیست و ممکن است گاهی پیش بیاد؛ اما مهم این است که انسان دوباره تلاش کند و کاستیها را جبران کند و خودش را به جایگاه واقعی خودش برساند. به نظر من ناامید شدن، عامل بسیار بزرگی برای هر انسانی است، پس هرگز ناامید نشویم.
با آرزوی موفقیت برای همه زبان آموزان کانون زبان ایران.