دکتر مهدی علی اکبرزاده، مدیر عامل کانون پرورش فکری در بخشی از وبینار مدیران کانون زبان ضمن قدردانی از زحمات کارکنان و مدرسان این مجموعه اظهار داشت: همراهی شما عزیزان در عملیاتی شدن برنامههای کانون زبان با توجه به این که دو سال گذشته را با محدودیتهایی که بیماری کرونا به وجود آورد و فرآیند آموزشی را با شوک بسیار شدیدی روبرو کرد، قابل تقدیر است. بعد از دو سال تلاش و کوشش و به روزرسانی برنامهها متناسب با شرایط روز و اقتضائاتی که باید به آن توجه میشد نتیجه داد. به نظر من کانون زبان به نقطۀ مطلوبی که مد نظر است نزدیک شده است و در سال آینده شاهد اوج شکوفایی این مجموعه در برنامههای خود خواهیم بود.
به گزارش روابط عمومی کانون زبان ایران، وی ادامه داد: در طول مدت بسیار کوتاهی که دکتر کیانی رهبری این مجموعۀ مهم و تاثیرگذار آموزشی در کشور را بر عهده گرفته اند شاهد تحولات خوب و اثرگذاری در فرآیند برنامههای آموزشی کانون زبان بودهایم؛ اما نباید توقع داشته باشیم که این تحولات سریع صورت بگیرد زیرا این تحولات در یک فضای آموزشی تحت عنوان کانون زبان ایران نیازمند یکسری برنامهریزیهای اساسی و پایه ای است. این مهم از همان روزهای اول در برنامههای کانون زبان دیده شد و با همراهی همۀ شما عزیزان در حال انجام است.
علی اکبرزاده خود اتکایی کانون زبان در زمینۀ آزمونهای آنلاین را یکی از مهمترین اقداماتی که در این حوزه انجام شده است دانست و گفت: این اقدام، کاری مهم و سنگین بود، خوشبختانه دانش و توانایی همکاران بسیار بالا و قابل اتکا بود و توانستند به خوبی این اتفاق مهم را به ثمر برسانند.
وی ادامه داد: در آستانه مبعث پیامبر (ص) لازم است برای این خوداتکایی، تبریک ویژه به همۀ شما عزیزان داشته باشم و به این همت والای شما آفرین بگویم، این موفقیت نشان دهنده این است که اگر بخواهیم میتوانیم و این خواستن، اراده کردن و به دانش و توانایی خود اتکا داشتن قطعا میتواند ما را در همۀ زمینهها پیروز کند.
ایشان افزود: هر چه کانون زبان برنامههایش را پویاتر، قویتر، کاملتر و دقیقتر از طریق شما عزیزان اجرایی کند اثرات ناشی از آن به شما، مرکز شما و زبانآموزان، مدرسان و کلیۀ افرادی که با شما در ارتباط هستند میرسد.
علی اکبرزاده به برخی از اقداماتی که در حوزۀ نیروی انسانی در کانون زبان انجام شده است اشاره کرد و گفت: این اقدامات گواه بر این است که کانون زبان یک مسیر علمی را شروع کرده و با یک پشتوانۀ علمی اقدامات خود را به ثمر میرساند. زمانی که فعالیتها و اقدامات علمی باشند همه چیز از جمله محتوا، مخاطب، برنامهها فضا، امکانات، چگونگی اجرا و ... در نظر گرفته میشود و باعث میشود تا کار قابل نتیجهگیری باشد و نمرات داخل کارنامه قرار بگیرد. نهایتا میتوانیم نتیجه آن چه که برایش برنامهریزی شده است را ببینم و براساس نتیجه و بازخوردهایی که میگیریم، برنامهها، تحولات و اتفاقات جدید را محقق سازیم. دنیا در حال پیشرفت است و ما باید با این پیشرفت هماهنگ بوده و متناسب با اقتضائات و شرایطی که برای ما تعریف و برنامهریزی میشود در کل فرآیندهای آموزشی به سمت جلو حرکت کنیم. البته نباید فراموش کنیم که خود نیز داخل این پیشرفت هستیم و میتوانیم در این فرآیند حرفی برای گفتن داشته باشیم.
ایشان ادامه داد: این تعامل در جریان پیشرفت است که پویایی را به وجود میآورد و من فکر میکنم که این فضا در حال حاضر کانون پرورش فکری و کانون زبان وجود دارد.
علیاکبر زاده به مدیران توصیه کرد که در زمینۀ فعالیتهای خود با مدیران کل کانون پرورش فکری در تعامل باشند و افزود: برخی اوقات از مسیر کانون پرورش میتوانید بسیاری از مشکلات از لحاظ فضا، تبلیغات، تعامل با بخشهای اداری و ستادی در داخل استان را حل کنید.
مدیر عامل کانون پرورش فکری در بخش پایانی سخنانش اظهار داشت: انتظار دارم که در واپسین روزهای سال 1400 یک خانه تکانی در فرآیندهای کاریتان نیز داشته باشید. نگاه کردن به آن چه که داشتیم و غبارزدایی و شست و شوی آن چیزهایی که نیاز داریم در سال 1401 آنها را براق تمیز و تازه ببینیم، بسیار مهم است. اگر فضای فیزیکی را خانه تکانی میکنیم، فضای کاریمان را نیز از لحاظ برنامهها و محتوای کاری غربالگری، خانه تکانی و غبارروبی کنیم. طبیعت به ما درس میدهد و ما دوست داریم وقتی طبیعت دوباره زنده میشود فعالیتهای ما نیز با طراوت، شاداب و زیبا توام با گلهای بهاری باشد. اگر آغاز به این شکل باشد نه تنها نوید سالی خوب، بلکه نوید یک قرن خوب را به ما خواهد داد. ما با مطالعۀ قرن گذشته و اتفاقاتی که در آن افتاده است انشاالله قرن جدید را به گونهای دیگر، با شرایط و اتفاقاتی بهتر و ارادهای مصممتر شروع خواهیم کرد.